Skuvati spagete ali paziti da se ne raskuvaju
proprziti luk dodati mu mleveno meso malo soka od paradajza zacine ,papricicu i sampinjone ili napravite vas obicni sos za spagete moze bez sampinjona.
Kalup za kuglof podmazati narendati sira tvrdog staviti red spageta,pa sos zatim dosta narendati sira i posuti jaja koja smo predhodno umutili.Opet red spageta pa sosa zatim sir i opet jaja.Mozete sve podeliti da imate samo jedan spat a mozete i sipati u vise redova,Zatim narendati dosta sira da prekrije spagete zaliti jajima koja smo umutili sa pavlakom i opet narendati za prst debljine sira,
Staviti da se pece dok ne dobije zlatkastu boju.Gotovi kuglof ostavite dobro da se prohladi (da bude mlak, kako se ne bi raspao) pa izvadite ga iz kalupa i servirajte na tanjiru.Mozete ga ukrasiti kecapom a i ne mora po zelji.