POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

London stangle


300 grama brasna
210 grama putera ili margarina
110 grama secera
3 zumanjka 3 bjelanjka
220 grama secera
250 grama sjeckanih oraha
200 grama rijetkog pekmeza od kajsije, sipka ili maline malo vanil secera
Napraviti tijesto od brasna, secera, vanil secera, putera i zumanjaka. Razvuci tijesto u tepsiji 40X20 cm. Peci do pola. Upola peceno tijesto premazati pekmezom. Umutiti bjelanjca sa secerom i dodati sjeckane orahe. Izliti preko pekmeza, poravnati i vratiti u pecnicu da se suse 40 minuta, na laganoj vatri. Prilikom susenja sauma treba drzati rernu malo otvorenu sa varjacom, da bi para izlazila.rezati ih vruće pa pustiti da se ohlade u tepsiji.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept