Sastojci:
750 g. mlevenog mesa,
1 glavica luka izrendana,
1 belance,
sredina od 2 kriške starog hleba, potopljene u mleku, sitno seckan peršunov list,
jedna kašika, so, biber, kašikica vegete
. 6 kuvana jaja 400 g lisnatog testa, žumance za premazivanje
Priprema: Izmešati sve dodatke sa mesom, mešati par minuta da se sastojci dobro sjedine. Rasporediti meso na lisnato testo. Uviti u rolat, pažljivo premestiti u malo podmazanu tepsiju. Od gore zaseći nožem. Premazati žumancetom. Peći u prethodno zagrejanoj rerni prvo 15 minuta na 200 stepeni i 45 minuta na 180 stepeni.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.
sredina od 2 kriške starog hleba, potopljene u mleku, sitno seckan peršunov list,
jedna kašika, so, biber, kašikica vegete
. 6 kuvana jaja 400 g lisnatog testa, žumance za premazivanje
Priprema: Izmešati sve dodatke sa mesom, mešati par minuta da se sastojci dobro sjedine. Rasporediti meso na lisnato testo. Uviti u rolat, pažljivo premestiti u malo podmazanu tepsiju. Od gore zaseći nožem. Premazati žumancetom. Peći u prethodno zagrejanoj rerni prvo 15 minuta na 200 stepeni i 45 minuta na 180 stepeni.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.