POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

NAJBOLJI RECEPT ZA BARENE PARADAJZ PAPRIKE-bez konzervansa i vinobrana

Potrebne namirnice: 10 kg paradajz-paprike, 3 l vode,
 1 l alkoholnog sirćeta, ½ l ulja, 250 g soli, 250 g šećera, 
2 kesice bibera u zrnu, 1 veza peršunovog lista.


Priprema: Paprike oprati, oštrim nožem odseći drškice i čačkalicom izbockati na par mesta.
U vodu usuti sirće, ulje, so i šećer, pa kada provri bariti pripremljene paprike po 2-3 minuta sa obe strane tj. 1-2 ključa. Paprike izvaditi i odložiti u dublju posudu da se malo prohlade.
Zatim ih slagati u tegle (bez puno pritiskanja), dodati biber, sitno iseckan list peršuna, staviti pritiskače i zaliti vrućim presolcem tj. tečnošću u kojoj su kuvane.


Tegle odmah zatvoriti i ostaviti ih umotane u tople čaršafe ili tanje ćebe do sutradan, a zatim ih ostaviti na predviđeno mesto za čuvanje zimnice.
Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba sezona je zimnice-Recept za  najbolju zimnicu na hladno imate  OVDE-RECEPT ZA NAJLEPSE KRASTAVCE NA HLADNO IMATE OVDE-Recept za jeger Zimnicu mnogo jednostavniju od ajvara imate OVDE-

Recept za papriku punjenu kupusom imate OVDE.Recept za starinski ajvar imate OVDE,RECEPT ZA NAJBOLJI PRESOLAC ZA KRASTAVCE KOJI SE NIKAD NE POKVARE IMATE OVDE.Recept za punjene krastavce imate OVDE.Recept za papriku u pavlaci imate OVDE. Recept za prelep pekmez od dinja imate OVDERecept za krastvace ukiseljenje sa hlebom imate OVDE-


Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept