5 kg paprike
5 litara vode
7,5 dcl sirceta
8 dkg soli
15 dkg šećera
par komada belog luka izrezana
Paprike operite i razrežite na polovice ili kako vec zelite,mozete cak i cele. Vodu sa sircetom, šećerom, i soli prokuhajte.
5 litara vode
7,5 dcl sirceta
8 dkg soli
15 dkg šećera
par komada belog luka izrezana
Paprike operite i razrežite na polovice ili kako vec zelite,mozete cak i cele. Vodu sa sircetom, šećerom, i soli prokuhajte.
Kada prokuva ubacite polovice paprike i pustite da proključa.
U oprane i zagrijane tegle poslažite polovice paprika, kada ih slažete možete dodati listiće bijelog luka između,i po koje zrno bibera po zelji odmah vruće zalijte smjesom.
Zatvorite teglice utoplite ih cebetom i jastucima i čuvajte dok se ohlade, 48 sati.
Spremite ih na prohladno i tamno mjesto, kada ih otvorite ako ih nećete brzo potrošiti, spremite ih u frizider, jer nemaju konzervansa.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recept za zimnicu na hladno imate OVDE-Recept za papriku punjenu kupusom po starinski bez hemije imate OVDE
Recept za jeger Zimnicu mnogo jednostavniju od ajvara imate OVDE
Recept za jeger Zimnicu mnogo jednostavniju od ajvara imate OVDE-Recept za papriku punjenu kupusom po starinski bez hemije imate OVDE-Recept za najlepsu barenu papriku bez hemije imate OVDE-
Recept za starinski ajvar imate OVDE,RECEPT ZA NAJBOLJI PRESOLAC ZA KRASTAVCE KOJI SE NIKAD NE POKVARE IMATE OVDE.Recept za punjene krastavce imate OVDE.Recept za papriku u pavlaci imate OVDE. Recept za prelep pekmez od dinja imate OVDERecept za krastvace ukiseljenje sa hlebom imate OVDE
Recept za starinski ajvar imate OVDE,RECEPT ZA NAJBOLJI PRESOLAC ZA KRASTAVCE KOJI SE NIKAD NE POKVARE IMATE OVDE.Recept za punjene krastavce imate OVDE.Recept za papriku u pavlaci imate OVDE. Recept za prelep pekmez od dinja imate OVDERecept za krastvace ukiseljenje sa hlebom imate OVDE