Za koru je potrebno
9 belanaca, 300gr šećera,
2kaš brašna i 1 kašika sirćeta.
Umutiti belanca u čvrst sneg, postepeno dodavati šećer i mutiti dok se sav ne rastopi. Umešati sirće, a na kraju brašno. Pleh u kome ćemo peći kore obložiti papirom, sipati smesu i peći u zagrejanoj rerni oko 10 minuta. Zstim smanjiti temperaturu i peći još 15 minuta. Ohladjenu koru preseći na tri dela.
Za fil nam je potrebno : 9 žumanca, 21kašika šećera, 250 gr margarina, puding od vanile, puding od čokolade.
Umutiti žumanca sa 9 kašika šećera i skuvati na pari. Umutiti penasto margarin i spojiti sa Ohladjenom kremom. Skuvati posebno puding od vanile i čokolade kao što piše na kesici. Krem od žumanaca i margarina podeliti na dva dela.
U jedan staviti puding od vanile, u drugi od čokolade.Na tacnu za posluživanje staviti jednu koru, te ptemazati žutim filom, prekriti druom korom pa braon fil. Odgore staviti treću koru. Tortu premazati šlagom i ukrasiti.
9 belanaca, 300gr šećera,
2kaš brašna i 1 kašika sirćeta.
Umutiti belanca u čvrst sneg, postepeno dodavati šećer i mutiti dok se sav ne rastopi. Umešati sirće, a na kraju brašno. Pleh u kome ćemo peći kore obložiti papirom, sipati smesu i peći u zagrejanoj rerni oko 10 minuta. Zstim smanjiti temperaturu i peći još 15 minuta. Ohladjenu koru preseći na tri dela.