1 duplo pakovanje piškota
500 g maskarpone sira (ili nekog drugog neslanog krem sira)
1/2 l slatke pavlake
100 g šećera u prahu
2 dl kuvane kafe
Čokolada u prahu ili kakao
Priprema
Umutite slatku pavlaku i u nju dodajte šećer i krem sir. Sve dobro promešajte.
Pola pakovanja piškota izlomite i umačite u ohlađenu crnu kafu u koju ste (po želji) dodali kašiku maraskina.
Na dno čaše složite natopljeni keks i sipajte do pola čaše pripremljen fil, zatim dodajte još jedan red izlomljenih piškota i opet prelijte ostatkom smese.
Stavite u frižider da se hladi.
Pre posluživanja tiramisu pospite kakao prahom.ili cokoladnim mrvicama ukrasite po zelji.Recept za brzinsku tortu sa jagodama i jogurtom imate OVDE
500 g maskarpone sira (ili nekog drugog neslanog krem sira)
1/2 l slatke pavlake
100 g šećera u prahu
2 dl kuvane kafe
Čokolada u prahu ili kakao
Priprema
Umutite slatku pavlaku i u nju dodajte šećer i krem sir. Sve dobro promešajte.
Pola pakovanja piškota izlomite i umačite u ohlađenu crnu kafu u koju ste (po želji) dodali kašiku maraskina.
Na dno čaše složite natopljeni keks i sipajte do pola čaše pripremljen fil, zatim dodajte još jedan red izlomljenih piškota i opet prelijte ostatkom smese.
Stavite u frižider da se hladi.
Pre posluživanja tiramisu pospite kakao prahom.ili cokoladnim mrvicama ukrasite po zelji.Recept za brzinsku tortu sa jagodama i jogurtom imate OVDE