Zamesite testo od 1 kg brasna, 1/2l mlake vode,1 kasike ulja,i jedne kasicice soli. Mesite testo dok se ne pocne odvajati od ruke. Testo podelite na tri jufke, premesite posipajuci malo brasna. Rasklagijajte vrlo malo, ostavite na krpu posutu brasnom i premazite uljem, zatim pokrijte cistom krpom i ostavite da odstoji. Sto prekrijte stolnjakom i pospite brasnom, lagano rukama rastanjite jednu jufku i stavite na sredinu stolnjaka. Razvlacite jufku sa svih strana, dok ne predjete ivicu stola, pazeci da nepukne. Otkidajte krajeve i ostavite sa strane. Razvuceno testo poprskajte vrelim uljem. Zatim pospite nadevomod krompira narendanog i useljenog
Podignite stolnjak sa jedne strane i uvaljajte pitu do pola, zatim i sa druge strane. Poredjajte u pouljen pleh, tako ponovite i sa ostalim jufkama.pecite dok ne porumeni