POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Kuvano meso i povrce iz supe za rinflajs

Meso i povrce koje smo izvadili iz supe preliti ovom sosom.
Sos
4 kasike ulja
pola glavice crnog luka
1,5 kasika brasna
4 dl soka od paradajza
1 prstohvat secera
1 kafena kasicica aleve paprike
1 dl vode
1 kafena kasicica sitno ribanog korena persuna
so

Na ulju blago propržiti luk (izrendan na najsitnije). Dodati brašno, alevu papriku i sećer. Promešati žicom za mućenje i onda polako dolivati paradajz sok i vodu. Krčkati petnaestak minuta, posoliti po ukusu. Sluziti uz pire krompir i bareno meso iz supe.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept