U jednoj serpi topiti 450 gr.secera.Secer treba da dobije karamel boju i da nema grudvice.U isto vreme na tihoj vatri u serpi topiti 450 gr.secera, 1,5 margarin i 8 zumanaca (to sve prvo malo umutiti mikserom da se samo sjedini ).Povremeno promesati.Kada se prvi secer karamelizovao, dodati u njega 200 gr.seckanih oraha i polako dodavati fil iz druge serpe, ali stalno mesajuci.Kada je sve sjedinjeno sipati na list oblande, pa prekriti drugim listom.Pritisnuti da se lepo oblande zalepe.
zapratite me i na tik toku
POCETNA STRANA
Pogledaj i ovaj recept obavezno
POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA
POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME
ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE
Podelite recept sa prijateljima
Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ
Figaro oblatna -grilijas
U jednoj serpi topiti 450 gr.secera.Secer treba da dobije karamel boju i da nema grudvice.U isto vreme na tihoj vatri u serpi topiti 450 gr.secera, 1,5 margarin i 8 zumanaca (to sve prvo malo umutiti mikserom da se samo sjedini ).Povremeno promesati.Kada se prvi secer karamelizovao, dodati u njega 200 gr.seckanih oraha i polako dodavati fil iz druge serpe, ali stalno mesajuci.Kada je sve sjedinjeno sipati na list oblande, pa prekriti drugim listom.Pritisnuti da se lepo oblande zalepe.