POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Figaro oblatna -grilijas

900 gr. secera
375 gr. margarina
8 zumanaca
200 gr. seckanih oraha
2 lista vece oblande

U jednoj serpi topiti 450 gr.secera.Secer treba da dobije karamel boju i da nema grudvice.U isto vreme na tihoj vatri u serpi topiti 450 gr.secera, 1,5 margarin i 8 zumanaca (to sve prvo malo umutiti mikserom da se samo sjedini ).Povremeno promesati.Kada se prvi secer karamelizovao, dodati u njega 200 gr.seckanih oraha i polako dodavati fil iz druge serpe, ali stalno mesajuci.Kada je sve sjedinjeno sipati na list oblande, pa prekriti drugim listom.Pritisnuti da se lepo oblande zalepe.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept