POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Lagana pasta -savrsena za ovu vrucinu

Za ovo jelo vam je potrebna testenina,bilo koje vrste, 500 gr mesa bilo koje vrste,praziluka,sargarepe,1 dc vina i zacina po zelji.

Praziluk sitno iseci i dinstati na masnoci,ulju ili masti. U medjuvremenu meso iseci na kockice i sargarepu.Kada je prazilukpostao staklast dodati sargarepu i malo soli ,prstovat i nastaviti dinstati dok sargarepa ne omeksa.U to dodati meso i zacine po zelji. Pripaziti da ne zagori ,dodati vode i vina,ostaviti da se kuva dok meso ne omeksa. Na kraju dodati zacinsku crvenu papriku ,mada ako je sezona paradajza dodajte koji iseckani paradajz. Mozete priikom kuvanja dodati i kasiskicu senfa , ali to sve ko kako voli.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept