POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Mancmelou-dok se rucak krcka i on je gotov


RECEPT SE NALAZI OVDE






 video za mancmelo mafine im
ate ovde 
potrebno je
:6 zumanaca,
1 casa od jogurta secera,
100 ml ulja,
2 dl mleka,
1,5 solja brasna, prasak za pecivo,
2 kasike kakaoa,
margarin za premazivanje.
Za fil vam je potrebno
6 belanaca,
10 kasika secera
i za glazuru 40 ml vode,
40 gr margarina i
100 gr cokolade

Pomesati brasno, prasak za pecivo i kakao.
Posebno umutiti zumanca postepeno dodavajuci secer, ulje i mleko.
Zatim u smesu dodavati brasno i sjedinjiti.Pleh namazati margarinom pa ga ravnomerno posuti brasnom.
Sipati pripremljenu smesu u kalup i peci u zagrejanoj rerni.
Za fil umutiti belanca u cvrst sneg postepeno dodavajuci secer.
Pecenu koru ravnomerno premazati umucenim belancima , vratiti u rernu i peci jos nekih 5 minuta. Nakon toga kolac ostaviti da se ohladi.
Za to vreme pripremiti glazuru: u serpicu sipati vode i dodati margarina i zagrevati na umerenoj temperaturi.
Kada se margarin otopi , skloniti sa ringle , dodati kockice cokolade, i mesati dok se ne otopi.

Premazati preko kolaca pa kada se stegne iseci i posluziti.



Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recept za najlepsu sladoled tortu koja se ne pece imate OVDE.Recept za najlepsu cokoladnu vocnu tortu koja se ne pece imate OVDE.
Recepte za 6 kremastih torti imate OVDE

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept