POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Najbolji recept za cupavce/premekani i savrseni



VIDEO RECEPT SE NALAZI OVDE 




 3 veća jaja  1 i po čaša (od jogurta) šećera  1 vanil šećer  1/2čaše ulja  2čaše brašna  1/2 praška za pecivo  1 jogurt (od 2 dl)
ZA NAMAKANJE
 20 dkg čokolade za kuvanje  1 i po dcl mlijeka  1 vanil šećer  2-3 kasike šećera u prahu  5 dkg maslaca  1 kesica kokosa

Jaja, vanil šećer i šećer dobro pjenasto izraditi mikserom.
Dodati ulje. Malo opet izraditi mikserom, pa dodati prosijano brašno sa pola praš. za pecivo. Miksati na najmanjoj brzini miksera, pa na kraju dodati jogurt i opet lagano sjediniti.
Smjesu izliti u namašćen i pobrašnjen kalup i peći dok biskvit ne porumeni na 18o °C.
Čokoladu otopiti na pari, dodati vanil šećer, šećer u prahu, maslo i mlijeko. To sve dobro mješati na pari dok se ne pretvori u  jednoličnu masu.
Gotovi, ohlađeni biskvit izrezati na kocke. Svaku umočiti u smjesu od čokolade, pa u kokos, ostaviti da se dobro ohladi.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recept za najlepsu sladoled tortu koja se ne pece imate OVDE.Recept za najlepsu cokoladnu vocnu tortu koja se ne pece imate OVDE.
Recepte za 6 kremastih torti imate OVDE

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept