Jaja i šečer penasto izmiksati u posudi u kojoj će se kuVati dodati izlomljenu čokoladu i sve skupa lagano miješati pjenjačom na tihoj vatri dok se ne zgusne(20ak min.) skinuti s vatre i malo prohladiti i u to dodati maslac i vanilin šečer miješati dok se maslac ne otopi ohladiti kremu(ne treba skroz,neka bude mlaka) i njome nadjevati oblatne pa cak i gornju oblatnu po zelji na gornju posuti orahe ili lesnike.Podelite ovaj recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.
zapratite me i na tik toku
POCETNA STRANA
Pogledaj i ovaj recept obavezno
POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA
POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME
ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE
Podelite recept sa prijateljima
Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ
Obicne cokoladne oblatne
Jaja i šečer penasto izmiksati u posudi u kojoj će se kuVati dodati izlomljenu čokoladu i sve skupa lagano miješati pjenjačom na tihoj vatri dok se ne zgusne(20ak min.) skinuti s vatre i malo prohladiti i u to dodati maslac i vanilin šečer miješati dok se maslac ne otopi ohladiti kremu(ne treba skroz,neka bude mlaka) i njome nadjevati oblatne pa cak i gornju oblatnu po zelji na gornju posuti orahe ili lesnike.Podelite ovaj recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.