POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Paprikas od svinjskih bubaca


Za ovaj paprikaš potrebno vam je svinjske masti, tri glavice crnog luka, tri češnja belog luka ili belog luka u prahu, pola kile bubrega, kašika vegete, dva lista lorbera, čaša belog vina, čaša vode, kašikica slatke i ljute aleve paprike, čaša soka od paradajza, muskantni oraščić, so, mleveni biber.

Zagrejati mast i propržiti seckani crni i beli luk, mešati da ne zagori. Kada postane kristalno, žut luk dodati bubrege isečene na kockice. Dinstati dok ne omekane dodati vode začine i lovor. Poklopiti i dinstati 20 min, uz dodavanje belog vina i paprike začinske. Povremeno mešati. Dodati sok od paradajza, malo narendanog muskatnog oraščića, so, mleveni biber. Paprikaš služiti sa kuvanom testeninom.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept