POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Pisinger oblatna


Potrebno nam je : pakovanje oblatni, 400 gr margarina ( odnosno dva , jedan i po za fil, a ostatak za glazuru ),400 gr secera, 5 zumanaca, 200 gr cokolade i 100 gr margarina. Otopiti margarin, dodati secer i zumanca , prokuvati na slabijoj temperaturi i prohladiti. Veoma je bitno da se fil promesa s vremena na vreme . U hladan fil dodajte rastopljenu cokoladu i eurokrem, pa filujemo oblatne. Poslednju oblatnu ne filujete vec premazite glazurom.

Glazura se pravi na sledeci nacin : ostatak margarina rastopimo, dodamo 200 gr cokolade, 50ml ulja i kasilicu eurokrema. Prohladjenom smesom prelijemo oblatne.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept