POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Presolac za sarenu salatu bez konzervansa



3 kg paprike
3 kg krastavaca
3 kg zelenog paradaiza
1 kg crnog luka
1-2 kg mrkve
kupus
1/2 l vode
2 male šoljice za crnu kafu eksencije
2 dl ulja
1 čaša od 2 dl soli
1, 1/2 čaše od 2 dl šećera
bibera u zrnu i lovora po želji


Povrce mozete staviti po zelji i ukusu sta vi i vasa porodica volite,tako sam ja ovako ide u original receptu. Vodu, so, šećer, ulje, biber, lovor, eksenciju stavit da provri. Nakon 2minuta kada provri dodati mrkvu isjeckanu na kolutiće, bariti je 5 minuta, zatim dodati isjeckano ostalo povrće i pustiti samo da udari dva ključa, promiješati da svo povrće ogrezne.-

 Pakovati vrelo u vruće tegle, zapakovati okretati tegle naopako 1 minut samo da povuče vakum. 
Zatim ih okrenuti normalno, složiti i utopliti!Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recept za zimnicu na hladno imate  OVDE-Recept za jeger Zimnicu mnogo jednostavniju od ajvara imate OVDE-.Recept za papriku u pavlaci imate OVDE
.Recept za papriku punjenu kupusom imate OVDE-Recept za salatu sa pecenim paprikama imate OVDE-Recept za najlepsu barenu papriku bez hemije imate OVDE-Recepta za punjene krastavce imate OVDE-Recept za jedan presolac na hladno za 3 vrste zimnice imate OVDE-Recept za punjeni luk imate OVDE-Recept za dzem od smokvi po starinski bez hemije imate OVDE-recept za cuvarkucu i med za miome ,ciste i stitnu zlezdu imate OVDE





Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept