POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Sacmara-,meso i povrce pod sacem ko bi mu odoleo


Posudu tj sac prvo premazati mascu. Staviti ili poslagati prvo povrce krompir,sargarepu,pastrnak,celer kelerabu,crni i beli luk,papriku baburu ,mozete dodati i ljutu ali smo ako volite papreno,paradajz... isecite ga na sto krupnije komade ili stavite i celo kako se ne bi raspalo prilikom kuvanja. Zatim na to povrce stavite meso,po vasem izboru.Ja sam stavila junetine,svinjetine i jednu prodimljenu butkicu.

Zaciniti sve dobro ,staviti jos povrca ,naliti vodom do vrha.Poklopiti sac,staviti na napravljeno mesto u zaru i prekriti ga ili zagrnuti. Sac se drzi vremenski srazmerno kolicini mesa koju smo stavili.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept