POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SUBARICE-RUSKE KAPE

Recept: Kora: 7 jaja 14 kašika šećera 10 kašika brašna 2 kašike kakao praha 7 kašika vode 1 prašak za pecivo 

Fil: 0,5 l mlijeka 6 kašika gustina 6 kašika šećera 1 margarin
Preliv: čokolada za kuvanje, malo ulja kokos
Priprema: Kora: Mikserom umutiti jaja i šećer,zatim dodati vodu.
Potom prosijati brašno,prašak za pecivo i kakao i dodati masi.Peći na oko 200 stepeni.kad je kora pecena vaditi sa malom casicom krugove i seci ih na pola,sastavljati polutke sa filom i okolo  ih uvaljati sa kokosom.
Fil:se pravi tako sto se skuva mlijeko i gustin,a zatim ostaviti da se dobro ohladi.Mikserom umutiti margarin i šećer.i umesati u gustin.Od gore na gotovu subaricu izliti polako glazuru.
Čokoladu otopiti na malo margarina, dodati malo ulja..Sve dobro umutiti i preliti kape 

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept