POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Vocni Dzem pola sata

Na 1kg kajsija,od 600 do 800gr secera,zavisi od zrelosti kajsije.
Povaditi kostice i redjati red kajsija red secera u serpu u kojoj cete kuvati,dok ne utorosite sve zavrsiti sa secerom.,ostaviti da prenoci


Sutradan kuvati od momenta kad provri 30 minuta ili najvise 45 ,kad sklonite sa vatre mesajte varjacom jod dvadesetak minuta i sipajte u tegle. Drzite u spaizu do upotrebe.RECEPT ZA LIKER OD JAGODA I ZOVE IMATE OVDE
Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recept za liker od tresnje imate OVDE.Recept za liker od kore limunA imate OVDE.RECEPT ZA LIKER OD BRESKVE imate OVDE.
REcept za liker od visanja imate OVDE-Recept za strudlu sa korama za pitu imate OVDE
Recepte i video recepte kako da sami napravite slatki sto za decije rodjendane imate OVDE Recept za brzinsku tortu sa keksom i jogurtom koja se ne pece imate OVDE
Recept za domacu sokatu imate OVDE
Recept za najbolje i najlakse slatko imate OVDE-Recept za dzem bez hemije po starinski imate OVDE


Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept