POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Testenina sa tunjevinom-POSNO ili kao lagan obrok


400 g testenine posne
500 ml pasiranog paradajza
2 pune kašike paradajz pirea
1 kašika šećera

2 srednje glavice crnog luka
4 čena belog luka
1 kašičica bibera (sveže mlevenog)
2 kašičice suvog biljnog začina
1 kašičica kurkume
1 kašičica karija

2 konzerve (od po 160 g) tunjevine u komadićima
sveži matičnjak
sveži ruzmarin
sveži bosiljak
maslinovo ulje

Crni i beli luk iseckati i staviti na, zagrejano, maslinovo ulje, da se dinsta. Kada luk omekša sipati pasirani paradajz, paradajz pire (do vrha pune kašike) i šećer. Posuti sa biberom, biozačinom, karijem i kurkumom. Dinstati kratko, da se sos, malo, zgusne.Pri kraju kuvanja sosa ubaciti sitno isečeno začinsko bilje, promešati i kuvati još 2-3 minuta, na veoma tihoj vatri.

Probati, ako treba, dosoliti i skloniti sa vatre.Testeninu skuvati prema uputstvu sa pakovanje. Skuvanu testeninu procediti i staviti u dublju posudu. Preko testenine sipati sos i dobro promešati.Tunjevinu iscediti od ulja i, viljuškom, razdvojiti komadiće.

 U testeninu ubaciti tunjevinu, promešati i poslužiti.u ovom clanku imate i nekoliko posnih video recepata 
Reecept za najlepsu posnu salatu za slave imate OVDE-Reecept za najlepsu posnu salatu za slave imate OVDE-Recept za najlepse POSNE kolace sa bananom za par minuta imate OVDE






ReceptE za najlepsa posna jela imate  OVDE..Recepte za najlepsa posna jela imate OVDE.Recepte za najlepse posne kolace imate OVDERecept za posno jelo sa paprikom iz tursije i ajvarom .VIDEO  imate OVDE.  Recept za POSNE Cupavce za par minuta koji se ne peku VIDEO imate OVDE

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept