Ispecite paprike, ogulite ih, ocistite od semena, posolite onoliko koliko vi koristite so, narezajte iste ili onako cele – kako vi izaberete zasto bi ih koristili nadalje, slozite u tegle, zatvorite i idu na pastreizaciju.
Kuvaju se u vodi onoliko koliko je potrebno da se poklopci zatvore.mozete ih spakovati i u zamrzivac pa pa potrebi vaditi ali obavezno tako sveze pecenu iskoristite za salatu sa belim lukom i uljem.
Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba-RECEPT ZA NAJEPSU SALATU SA PECENIM PAPRIKAMA IMATE OVDE
Kuvaju se u vodi onoliko koliko je potrebno da se poklopci zatvore.mozete ih spakovati i u zamrzivac pa pa potrebi vaditi ali obavezno tako sveze pecenu iskoristite za salatu sa belim lukom i uljem.
Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba-RECEPT ZA NAJEPSU SALATU SA PECENIM PAPRIKAMA IMATE OVDE