Za ovo jelo potrebno vam je
500 gr belog mesa, kesica ili 450 gr kineske mesavine povrca,
glavica crnog luka, 100 gr neslanog przenog kikirikija, zacina po ukusu i ako volite mozete na kraju dodati i soja sos i Kari.
Crni luk sitno iseckati i proprziti na malo ulja. U medjuvremenu belo meso iseci na kocke, dodati u luk i prziti dok ne promeni boju. Zaciniti po zelji, soli, bibera i vegete. Kada je meso gotovo dodati povrce i kuvati odnosno dinstati dok god tecnost, koju je povrce pustila tokom kuvanja, ne uvri odnosno nestane. Dodamo kikiriki i jos par minuta dinstamo. Na kraju mozete dodati soja sos i kari.
500 gr belog mesa, kesica ili 450 gr kineske mesavine povrca,
glavica crnog luka, 100 gr neslanog przenog kikirikija, zacina po ukusu i ako volite mozete na kraju dodati i soja sos i Kari.
Crni luk sitno iseckati i proprziti na malo ulja. U medjuvremenu belo meso iseci na kocke, dodati u luk i prziti dok ne promeni boju. Zaciniti po zelji, soli, bibera i vegete. Kada je meso gotovo dodati povrce i kuvati odnosno dinstati dok god tecnost, koju je povrce pustila tokom kuvanja, ne uvri odnosno nestane. Dodamo kikiriki i jos par minuta dinstamo. Na kraju mozete dodati soja sos i kari.