POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Za ljubitelje kineske kuhinje


Za ovo jelo potrebno vam je
 500 gr belog mesa, kesica ili 450 gr kineske mesavine povrca,
glavica crnog luka, 100 gr neslanog przenog kikirikija, zacina po ukusu i ako volite mozete na kraju dodati i soja sos i Kari.
Crni luk sitno iseckati i proprziti na malo ulja. U medjuvremenu belo meso iseci na kocke, dodati u luk i prziti dok ne promeni boju. Zaciniti po zelji, soli, bibera i vegete. Kada je meso gotovo dodati povrce i kuvati odnosno dinstati dok god tecnost, koju je povrce pustila tokom kuvanja, ne uvri odnosno nestane. Dodamo kikiriki i jos par minuta dinstamo. Na kraju mozete dodati soja sos i kari.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept