Mušmule ogulite i stavite ih u lonac, sa šećerom i vodom ih prokuhajte. Kad su kuvane, dodajte im vaniliju ili rum. Propasirajte ih kroz cedaljku ili kako je vama lakse, ide polako, ali se isplati. Vruć pekmez stavite u vruće sterilizirane tegle i dobro ih zatvorite. Ostavite da se ohlade polako.Drzite u spajizu.
zapratite me i na tik toku
POCETNA STRANA
Pogledaj i ovaj recept obavezno
POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA
POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME
ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE
Podelite recept sa prijateljima
Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ
Marmelada od musmula
Mušmule ogulite i stavite ih u lonac, sa šećerom i vodom ih prokuhajte. Kad su kuvane, dodajte im vaniliju ili rum. Propasirajte ih kroz cedaljku ili kako je vama lakse, ide polako, ali se isplati. Vruć pekmez stavite u vruće sterilizirane tegle i dobro ih zatvorite. Ostavite da se ohlade polako.Drzite u spajizu.