POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Posne coko kocke


3 šolje Glatkog brašna (šolja od 2dcl) 2 šolje sojinog mleka 2 šolje šećera 3 kašike kakaa u prahu 1 Prašak za pecivo 1 kašikica sode bikarbone Sirup 18 kašika sojinog mleka 10 kašika šećera 200g čokolade za kuvanje posne 200g margarina za kolace
Ugrejati rernu na dvesto stepeni. U dublju tepsiju staviti papir za pečenje. Za biskvit pomešati sve suve sastojke pa dodati mleko koje nije potrebno predhodno zagrejati. Sve dobro sjediniti kašikom, izliti u tepsiju, poravnati i peći 30 minuta. Pečeni biskvit izvaditi iz rerne, ohladiti. Ohladjen biskvit odvojiti od pek papira pa biskvit vratiti u tepsiju i iseći na kocke. Pripremiti sirup tako sto se svi sastojci stave u šerpu i na srednjoj vatri zagreva, dok se sve ne otopi. Ohladjen i isečen biskvit preliti vrućim sirupom. Kolač ostaviti da se ohladi, najbolje u frizideru.Podelite recept sa prijateljima na fb vreme je posta mozda nekom zatreba.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept