POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Neko ih zove subarice neko ruske kape-kako god preukusne su

Recept: Kora: 7 jaja 14 kašika šećera 10 kašika brašna 2 kašike kakao praha 7 kašika vode 1 prašak za pecivo
Fil: 0,5 l mlijeka 6 kašika gustina 6 kašika šećera 1 margarin
Preliv: čokolada za kuvanje, malo ulja kokos

Priprema: Kora: Mikserom umutiti jaja i šećer,zatim dodati vodu. Potom prosijati brašno,prašak za pecivo i kakao i dodati masi.Peći na oko 200 stepeni.kad je kora pecena vaditi sa malom casicom krugove i seci ih na pola,sastavljati polutke sa filom i okolo ih uvaljati sa kokosom.Od gore na gotovu subaricu izliti glazuru polako. Fil:se pravi tako sto se skuva mlijeko i gustin,a zatim ostaviti da se dobro ohladi.Mikserom umutiti margarin i šećer i umesati u fil.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept