POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Pasulj posan -za Badnji Dan

Potrebno je:
300gr pasulja 


2 glavice crnog luka, 
malo soli
1 kašika aleve paprike
2 kašike brašna
150ml ulja
Priprema:
Pasulj oprati i staviti da se kuva u šepri sa vodom Dodati malo soli i 50ml ulja. Kuvati 90 minuta ili dok u šerpi ne
ostane malo vode.Luk iseckati i propržiti na 100ml ulja. Dodati brašno i alevu papriku a zatim pržiti još 3 minuta. Ovim preliti kuvani pasulj a zatim ga
preručiti u tepsijui zapeći u rerni na 180 stepeni tridesetak minuta.Podelite recept sa prijateljima na fb ide badnje vece mozda nekom zatreba.


Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept