Sir, pavlaku, jaja i kiselu vodu dobro promesati. tepsiju podmazati sa uljem i staviti 3 kore tako da im krajevi budu van tepsije(da bi se na kraju gibanica prekrila sa tim krajevima kora) zatim kore premazivati filom i slagati jednu na drugu,dok ne potrosite sve kore. zatim poprskati sa uljem i prekriti sa krajevima kora. peci na 200 c oko 30 min.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.
zapratite me i na tik toku
POCETNA STRANA
Pogledaj i ovaj recept obavezno
POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA
POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME
ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE
Podelite recept sa prijateljima
Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ
Brza i lagana pitica sa kiselom vodom
Sir, pavlaku, jaja i kiselu vodu dobro promesati. tepsiju podmazati sa uljem i staviti 3 kore tako da im krajevi budu van tepsije(da bi se na kraju gibanica prekrila sa tim krajevima kora) zatim kore premazivati filom i slagati jednu na drugu,dok ne potrosite sve kore. zatim poprskati sa uljem i prekriti sa krajevima kora. peci na 200 c oko 30 min.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.