POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Pita bez sira- po ukusu nikad ne bi rekli-za tren oka

1 pakovanje gotovih kora 500 gr -
4 kom jaja
1 casa kisele pavlake
1 casa ta ista casa od pavlake kisele vode
1/2 case ulja
1 kasicica soli

umutiti mikserom jaja, dodati pavlaku, kiselu vodu, ulje i so i izmutiti.
 Namazati posudu za pecenje. Staviti koru prsavijenu na pola na dno posude. Redja se ravno. Bitno je da je posuda za pecenje iste velicine kao i presavijena kora.
Sa 2 kasike supene premazati koru, pa staviti sledecu presavijenu koru, pa namazati fil, i tako dok se ne utrose sve kore. Na poslednju koru stavite 5-6 kasika fila. Peci u zagrejanoj rerni na 200C dok ne porumeni.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recept za pitu sa sampinjonima i piletinom imate OVDE

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept